Trappe Tusind

TRAPPE TUSIND er et tidsskrift, der redigeres af studerende ved Litteraturvidenskab på Københavns Universitet. Bidragsyderne er både studerende og ikke-studerende; omdrejningspunktet litteraturen og litteraturvidenskaben. Redaktionen arbejder således dels for at skabe et indblik i den litteraturvidenskab, der aktivt udøves blandt de studerende på faget og dels for at udvikle et skriftligt forum for litteraturvidenskabelig debat og tankevirksomhed.

Udover selve tidsskriftet, der udkommer halvårligt, bliver det sporadisk tilrettelagt en række særnumre i form af hæfter, der vil fokusere på et enkelt tema. For eksempel har vi udgivet særnumre om Inger Christensen og Michael Thykier, og to særnummer er på vei; et om den danske digter Svend Johansen og et om litterær oversættelse. Tidskriftet udgiver desuden nyoversættelser af overset udenlandsk lyrik og prosa, samt gamle tekster af etablerede og nye forfattere.TRAPPE TUSIND udgives af Foreningen TRAPPE TUSIND og er støttet af Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet.Tidsskriftet sælges fra assorterede boghandlere i København og Århus, og kan også nedlastet gratis i pdf-format på våre nettsider.

Hjemmeside: http://www.trappetusind.dk/