Out Of Step Magazine

Out Of Step Magazine var i utgangspunktet en idé som lå og vokste i Christin Malén Andreassen, og som slo ut i et heftig herbarium da hun fikk med seg tekstmakker og felles Westerdøl Benedikte Kluge på laget, en kald januar 2009.

Sammen skisserte de opp årets avgangseksamen, men OOS hadde livskvaliteter langt utover en engangsinnlevering. Blekka ble snekret og sydd sammen mens jentene var I praksis i henholdsvis V Magazine på Manhattan og Bleed designbyrå i Oslo. Læringskurven var bratt og ga gode setemuskler. Denne muskelmassen kom godt med da #2 ble utgitt, med Benedikte i Berlin og Christin hjemme igjen i Oslo.

Den vanskelige oppfølgeren ble utgitt I mars 2010, men det var ikke værre enn at #3 ble påbegynt og utgis i september 2011.

Målet med og sjelen til utgivelsen er å vise frem mennesker som brenner for noe på tvers av konvensjoner, lønnsomhet og tidens trend. Mennesker som fortjener å ha et sted hvor de kan fortelle om seg og sin pasjon uten grådig vinkling og tolking, et sted hvor undergrunnen kan skimtes som det praktfulle og respektinngytende landskapet det er.

Alle som bidrar og deltar gjør det ulønnet og frivillig, men erfaringsmessig er folk flest veldig positive til denne typen kreativ dugnad. Underveis har vi utvidet vår kontaktflate og berørt mange fine folk, som vi ikke kunne ha dratt det i land uten. Out Of Step Magazine har definitivt fått oss engasjerte i og veldig positive til magasin-mekking generelt og nullbudsjett-varianten spesielt.