Frisører for spesielle anledninger


Dersom du er en av dem som vil ta deg perfekt ut når anledningen byr seg, er det viktig å også finne en løsning for håret slik at det komplementerer resten av antrekket for anledningen.

Frisør til bryllup

Om det er et bryllup, et jubileum eller et ball du skal på, så bør du vurdere i god tid om du ønsker å gjøre noe med hårstilen for anledningen. Når du skal velge en frisør, er det en stor fordel å ha en frisør som finnes i ditt nabolag og som er fleksibel og kan håndtere spennende hårstiler. Om du velger en kjede med flere salonger, så er det enklere å få en time når du trenger det. Kan du ikke komme inn hos din lokale frisør, så finnes det kanskje en ledig time hos noen andre i samme kjede som kan tilby like bra service og som kan se hva som passer for deg.

Det beste er å ha en frisør som kjenner deg og håret ditt, og som dermed kan komme med gode forslag til hva som passer for deg. En lokal frisør kan i tillegg være praktisk om du ønsker å stikke innom å avklare hva som trengs og når det passer for en time. Om du skal gjøre deg klar til ditt eget bryllup, så kan det være praktisk å være tidlig ute slik at du kan bestille den tiden du trenger.

Frisør for alle anledninger i ditt nabolag

For å kunne benytte din lokale frisør på Lagunen for en spennende hårstil for alle spesielle anledninger, er det viktig at frisøren er fleksibel og at de er kjent med hvilke hårstiler som er populære. En frisør i ditt nabolag hvor de ansatte kan delta på seminarer og kurs som arrangeres av kjeden, gir deg muligheten til spennende alternativer for håret ditt slik at du kan få en hårstil som passer for deg og for anledningen.

De fleste frisører tar gjerne imot bruden før bryllupet for å gjøre dagen perfekt for vedkommende. Da kan det være man ønsker å sette av flere timer på bryllupsdagen, eller til og med i noen tilfeller hele dagen. Da kan man sammen med frisøren bli enige om hva som er den perfekte hårstilen for den spesielle anledningen slik at man kan minnes dagen med glede resten av livet. En lokal frisør som du kjenner godt vil kunne gi deg det resultatet som passer best for deg og for hva du selv ønsker, men om det ikke er mulig å få plass den dagen du trenger det hos din lokale frisør, så er det praktisk å kunne benytte andre salonger i samme kjede slik at du vet hva slags kvalitet du kan forvente.

Kan alle frisører levere alle hårstiler?

Det kreves en del av frisører for at de skal holde seg oppdatert på det siste innen hårstiler, og det er derfor ikke alle enkeltstående frisører som klarer å holde seg oppdatert på alle stiler. Frisørsalonger i kjeder får som oftest tilbud fra kjeden sin om kurs og seminarer for å hold seg oppdatert på det seneste. Dersom den frisøren man ønsker å benytte ikke er oppdatert, kan det raskt ende opp med at man får samme hårstil hver gang man drar til frisøren og aldri får forslag om noe nytt.

Bestill i god tid og bestill nok tid

Dersom du ønsker å prøve en ny stil hos frisøren, er det lurt å være ute i god tid før en eventuell anledning hvor den nye stilen skal vises frem. Den nye hårstilen kan være krevende å gjennomføre og kan gjøre at du må gjennom flere steg med bleking, farging, klipp og styling. For å være sikker på at frisøren har satt av nok tid til deg, er det viktig å bestille i god tid. Da får du tiden du trenger, og håret blir perfekt for anledningen.